1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Quiche
  5. SNELLE ASPERGE QUICHE MET BILTONG

SNELLE ASPERGE QUICHE MET BILTONG

Door: suid-afrika

  • Afrikaans, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-2007

Ingrediënten


KAASKORS:


120 g (250 ml) koekmeelblom -
125 ml (50 g) gerasperde cheddarkaas -
125 ml botter, gerasper



1. Meng al die bestanddele tot 'n stywe deeg. Druk vas op bodem en kante van quichebak met 'n deursnee van 220 mm 2. Vul met vulsel



VULSEL:


100 g biltong, in dun repies gesny -
4 eiers -
300 ml ongegeurde jogurt -
250 ml gerasperde cheddarkaas -
30 ml gerasperde parmesaankaas -
80 ml melk -
1 x 340 g blik aspersielote, gedreineer -
paprika 30 - ml parmesaankaas vir garnering



VINNIGE ASPERSIE QUICHE

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Strooi biltong op tertkors.
2. Klits eiers, jogurt, kaas, parmesaankaas en melk goed en gooi oor biltong.
3. Pak aspersies bo-op eiermengsel en strooi res van parmesaankaas bo-oor.
4. Bak 45 min by 180°C tot gestol.

Serveertip



Alternatief: Vervang biltong met gesnipperde spek, uie, groenrissie en sampioene wat saam gebraai is.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van suid-afrika
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top