Kleine Madeleine

  • Belgisch, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-2007

Lekker zelfgemaakte madeleinekoekjes!

Deel dit recept

Ingrediënten
150gr boter 1 pakje vanillesuiker 150 gr bloemsuiker geraspte citroenschil(een beetje) 150 gr zelfrijzende bloem 3 eieren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
madeleinevormpjes

Voorbereiding

-smelt 150 gr boter en laat wat terug hard worden ,meng er de suiker,vanillesuiker, eieren en wat geraspte citroenschil onder.
-zeef 150 gr bloem en meng er boter-suikermengsel onder
-zet een kwartiertje koel weg
-verdeel over lichtingevette vormpjes en vul ze voor 1/4(want ze zullen rijzen)
-Bak 30' in voorverwarmde oven van 200°

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten