1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Kleine Madeleine

Kleine Madeleine

  • Belgisch, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-2007

Ingrediënten


150gr boter 1 pakje vanillesuiker 150 gr bloemsuiker geraspte citroenschil(een beetje) 150 gr zelfrijzende bloem 3 eieren


Verder heb je nodig


Madeleinevormpjes


Lekker zelfgemaakte madeleinekoekjes!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-smelt 150 gr boter en laat wat terug hard worden ,meng er de suiker,vanillesuiker, eieren en wat geraspte citroenschil onder.
-zeef 150 gr bloem en meng er boter-suikermengsel onder
-zet een kwartiertje koel weg
-verdeel over lichtingevette vormpjes en vul ze voor 1/4(want ze zullen rijzen)
-Bak 30' in voorverwarmde oven van 200°

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top