1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pastasalade
  5. Pastasalade met tonijn

Pastasalade met tonijn

Door: alb02

  • Italiaans, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-01-2007

Ingrediënten 4 personen


250 g pipe rigate (pasta)
500 g sperziebonen
1/2 eetlepel mosterd
3 eetlepels mayonaise
1 teentje knoflook, uitgeperst
2 blikjes tonijn op water (a 185 g), uitgelekt
100 g zwarte olijven zonder pit, fijngesneden
2 eieren, hardgekookt
1 blikje ansjovisfilets (46 g)


Verder heb je nodig


PanVergietSlaschaalLepel


Een heerlijk fris recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water met een beetje zout. Spoel ze in een vergiet af onder koud stromend water, zodat het kookproces stopt en de boontjes mooi groen blijven. Meng in een slaschaal de mosterd met de mayonaise, knoflook, zout en peper. Roer de tonijn erdoor en schep vervolgens de lauwe pasta erdoor. Schep de sperziebonen en olijven door de pastasalade. Snijd de eieren in achten en leg ze met de ansjovis op de salade.

Bron

Www.ah.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alb02
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top