1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Stoofvlees
  5. oosters stoofvlees

oosters stoofvlees

  • Internationaal, Ovenschotel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-01-2007

Ingrediënten 4 personen


700 gr hamlappen of runderlappen
3 uien ,4 teentjes knoflook,verse gemberwortel 3cm, 1 rodepeper,tomatenpuree 70gr, ketjapmanis 8 dl vleesbouilon ,maizena


Verder heb je nodig




Lekker gekruid gerecht met varkensvlees of rundvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 220 gr
snij het vlees in dobbelsteentjes en peper en zout het .

Bereidingswijze

Snij de uien in grove stukken,hak knoflook en gember en snij de rodepeper evt zaagjes er uit voor minder hete smaak.verhit olie in de pan en bak het vlees lichtbruin roerbak de ui,knoflook en gember, peper 3 min mee schep de tomatenpuree er door en bak 1 min mee dan ketjap en bouilon er bij .
zet het mengsel met pan of ovenschaal in de oven het vlees moet onder het vocht staan .
na een half uur de oven op 160 gr zetten en nog een uur laten stoven evt de saus binden met maizena .

Serveertip

Ik heb er nog gourgette bij gebakken en gemengt met de stoofschotel .
erg lekker met witte rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edward737


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edward737
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top