Ovenschotel van Sonja Bakker
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Slank recept.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 courgette4 zalmfilets à 75 gr
400 gr broccoli
1 groene paprika
2 blikjes champignonsoep
100 geraspte magere 20+ kaas
zout en peper
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 315,06 kcal |
Koolhydraten | 8,52 g |
Eiwitten | 27,52 g |
Vetten | 18,11 g |
Benodigdheden
Een ovenschaalVoorbereiding
Snijd de zalmfilets in niet te kleine blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.Snijd de broccoli,courgette en paprika in stukjes en kook ze beetgaar.
Bereidingswijze
Verhit de koekepan met een theelepel olijfolie en bak de zalmblokjes goudbruin.
Schep ze in een ovenschaal.Verdeel de groenten over de zalm.
Roer de champignonsoep en de helft van de kaas door elkaar. Verdeel dit mengsel over het groentemengsel.Strooi de rest van de kaas over de schotel en zet de schaal minimaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.(ca. 200 graden)
Bron
Sonja Bakker voor Privé.
Serveertip
Serveer met 150 gram zilvervliesrijst.