Ovenschotel van Sonja Bakker

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Slank recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 courgette
4 zalmfilets à 75 gr
400 gr broccoli
1 groene paprika
2 blikjes champignonsoep
100 geraspte magere 20+ kaas
zout en peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 315,06 kcal
Koolhydraten 8,52 g
Eiwitten 27,52 g
Vetten 18,11 g
Benodigdheden
Een ovenschaal

Voorbereiding

Snijd de zalmfilets in niet te kleine blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.Snijd de broccoli,courgette en paprika in stukjes en kook ze beetgaar.

Bereidingswijze

Verhit de koekepan met een theelepel olijfolie en bak de zalmblokjes goudbruin.
Schep ze in een ovenschaal.Verdeel de groenten over de zalm.
Roer de champignonsoep en de helft van de kaas door elkaar. Verdeel dit mengsel over het groentemengsel.Strooi de rest van de kaas over de schotel en zet de schaal minimaal 20 minuten in de voorverwarmde oven.(ca. 200 graden)

Bron

Sonja Bakker voor Privé.

Serveertip

Serveer met 150 gram zilvervliesrijst.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

naus_marijke avatar

Doorsturen

Home Recepten