1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Teriyaki rundvleesreepjes met wortel en selderij.

Teriyaki rundvleesreepjes met wortel en selderij.

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-01-2007

Ingrediënten 4 personen


400 gr. rundvleesreepjes, 500 gr. winterwortels, 4 stengels bleekselderij, 400 gr. rijst, wok olie, en conimex woksaus Teriyaki Honing.


Verder heb je nodig


Een grote wok.


Een Oosters rundvleesrecept met Hollandse groente.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes. Maak de selderij schoon en snijd ze in kleine stukjes. Kook de rijst gaar.

Bereidingswijze

Verhit een grote wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de wortel 3 minuten. Voeg de selderij en de vleesreepjes toe en wok deze 3 minuten mee. Voeg 10 el Teriyaki woksaus toe en wok nog 1 minuut.

Serveertip

Bestrooi de rijst met seroendeng. Schep de rundvleesreepjes en de rijst in 4 diepe borden. Zet frisse Atjar Taugé op tafel.

Bron

Conimex



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sharktales


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sharktales
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top