1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kabeljauw
  6. Kabeljauw

Kabeljauw

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-01-2007

Ingrediënten 4 personen


600 gram kabeljauwfilet * 4 nootjes gember * 2 eetlepels gembersiroop * 1 banaan * paprikapoeder * peper * zout.


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie.


Met gember en banaan in aluminiumfolie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg vier stukken aluminiumfolie klaar en verdeel hierover de met peper, zout en paprikapoeder ingewreven kabeljauwfilets. Snijd de gember klein en de banaan in plakjes. Leg gember en banaan op de vis, sprenkel de gembersiroop erover en vouw de aluminiumfolie zorgvuldig dicht. Leg de vier pakketjes op een rooster in een hete oven 200 graden en laat de vis gaar worden. Leg de pakketjes op een schaal en maak ze met een mes en vork open op het bord.

Serveertip

Serveer er rijst of aardappelen met snijbonen en of sperziebonen bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top