1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. meatloaf

meatloaf

Door: patriciaklootwijk

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 24-01-2007

Ingrediënten 6 personen


1 kilo (extra)mager rundgehakt, 1 ei, uitje, paneermeel, gehaktkruiden, paprikapoeder, 1 blikje tomatencremesoep.


Verder heb je nodig


Slow-cooker


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gehakt mengen met het ei, paneermeel, de kruiden, hierboven is een suggestie, doe wat jezelf lekker vind, het uitje heel fijn gesnipperd erdoor, hiervan een soort rol/brood vormen en in de crockpot leggen. Het blikje soep mengen met half blikje water en dit over de gehakt schenken. Zet hem nu 6-8 uur op laag.

Serveertip

Voor het opdienen in plakjes snijden. Je kunt er wat saus erover scheppen, al wordt deze wel wat vet van wat er uit de gehakt komt.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van patriciaklootwijk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top