1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Niertjes in tomatensaus met basilicum

Niertjes in tomatensaus met basilicum

Door: marcdepester

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-01-2007

Ingrediënten 4 personen


-3 varkensnieren.
-1 ui,
-1 doos gepelde tomaten,
-250gr. gesneden champignons,
-2 th lepels tomatenpuree,
-knoflook (naar believen),
- basilicum,
-peper en zout.



Een goedkoop recept , maar daarom niet minder lekker !

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Stoof de gesnipperde ui met de champignons.

Bereidingswijze

-Bak de in blokjes gesneden nieren in een weinig olie of boter bruin.
-Voeg nu alles samen, doe er de tomatenpuree, de gepelde tomaten en look bij en laat ongeveer 20 min. sudderen.

Serveertip

Bestrooi met een beetje basilicum en dien op.
*serveren met aardappelpuree , pasta of rijst



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top