1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Fusion keuken
  5. cous-cous uit de wok

cous-cous uit de wok

  • Fusion, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2007

Ingrediënten 4 personen


500 gr. cous-cous; 400 gr. kipfilet; 100 gr. zwarte olijven zonder pit; teentje knoflook; 2 eetl. shoarmakruiden; ong. 5 eetl. peterselie; 75 gr. cashewnoten; 75 gr. gedroogde abrikozen; 1 citroen


Verder heb je nodig


Wok


Supermakkelijk en heel favoriet bij mijn kinderen en gasten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Overgiet de cous-cous in een schaal met kokend water tot er 1cm water op staat. in ieder geval 5 min. laten wellen.
bak de kipfilet (blokjes) in de wok, voeg knoflook en shoarmakruiden toe.
Voeg cous-cous toe en maak los met een vork.
Bak de cous-cous even mee. Voeg peterselie, abrikozen, olijven, cashewnoten toe. Goed heet laten worden. Eventueel zout toevoegen. Ter versiering de citroen in parten erboven op leggen.

Serveertip

Wij eten het altijd met een salade van yogurt, mayonaise, geraspte komkommer en (weer)een knoflookteentje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van phebe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van phebe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top