1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. Risotto met rucola en zalm

Risotto met rucola en zalm

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-01-2007

Ingrediënten 4 personen


20 g boter
1 ui, gesnipperd
1 pak risottorijst (Lassie)
1 zak rucola à 125 g (C1000)
720 ml tuinkruidenbouillon (van tabletten)
1 citroen, uitgeperst
1 1/2 tl knoflookpuree (uit het koelvak),potje à 90 g (C1000)
200 g gerookte zalm, in reepjes
versgemalen peper
30 g geraspte Parmezaanse kaas




Bron: www.C1000.nl

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een ruime pan en fruit de ui met de knoflook al omscheppend goudgeel en glazig.
Voeg de risotto toe en bak de korrels totdat ze glazig zien. Voeg de bouillon toe en bereid de risotto volgens
de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de rucola met een heel scherp mes in stukjes.
Neem de pan van het vuur en schep er de rucola, het citroensap, de zalm en peper naar smaak door. Laat de rijst nog 5 min. nagaren.
Bestrooi de rijst met de kaas en serveer direct. Lekker met doperwtjes met fijngesneden basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top