1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. Tijgervlees

Tijgervlees

  • Goedkoop en snel, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-01-2007

Ingrediënten


Corned Beef, el olie, ui grof snijden, knoflook udp
(uit de pers ), trassi, djintan ruim 2 tl met een beetje overheersen, ketoembar ruim 1 tl, basterdsuiker moet zoetig smaken, madamjanet fijn snijden of sambal oelek
naar behoefte.


Verder heb je nodig


Eigen smaak, flair, niet te zuinig met kruiden,
wok, mes, spatel.


Corned Beef

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijden

Bereidingswijze

Wok ui, knoflook, madamjanet, trassi, djintan, ketoembar.
doe Corned Beef erdoor.
Omscheppen tot bina droog en doe de suiker erbij, moet een beetje heet zoet smaken.
"Droog" wokken.
Klaar als het donker droog draderig eruit ziet.

Serveertip

Op brood. toast, bij rijst, ketan.
Voor onderweg of op camping.
Lang houdbaar!!

Bron

Ma's boekoe pienter



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamjanet


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madamjanet
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top