1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goulash
  5. Goulash à l`écureuil

Goulash à l`écureuil

  • , Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-01-2007

Ingrediënten 5 personen


1 kg mager rundvlees in grote brokken. 500 g uien, 1 grote rode en een grote groene paprika, blikje tomatenpuré (140g), 1 el suiker, 1 el rode wijnazijn, 1 eetlepel paprikapoeder, p/z, 1 dl crème fraîche, 2 el meel, 1/4 rundbouillon (blokje), 50 g boter of margarine.



Goulash à l`écureuil
Goulash à l`écureuil

Dit is hier al jaren een verzoeknummer.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de uien en snijd ze in 8-en, snijd de parikas in stukken (2 x3 cm ongeveer)

Bereidingswijze

Het vlees evt. in meerdere porties bruin bakken en uit de pan nemen. Bestrooien met de paprikapoeder en p en z. In dezelfde boter de uien bakken, hete bouillon + azijn + laurierblad toevoegen, het vlees er weer bij doen , deksel op de pan en zachtjes gaar laten stoven (afh van het vlees ongeveer 3 uur). Het laatste half uur de tomatenpuree, de paprikas en suiker meestoven. Vlak voor het opdienen goed doorwarmen en binden met een creme/meel papje. Naar smaak nog p, z en/of paprikapoeder toevoegen.

Serveertip

Lekker met rijst en een komkommersalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ecureuil


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ecureuil
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top