Wokschotel met perzik en rijst

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2007

Lekker en o zo simpel!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak witte snelkookrijst (400 g)

3 perziken

3 eetlepels zonnebloemolie

1 schaaltje nasi/bamivlees (ca. 300 g)

1 zak nasi/bami groentemix (400 g)

160 ml ketjap(-sesam) (flesje a 240 ml)

ongezouten cashewnoten (zakje a 150 g)

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok
pan
Snijplank
Mes
Vergiet

Voorbereiding

body{background: url( http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20070119034437.jpg)}--

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Perziken schillen en vruchtvlees in plakjes snijden.
In wok olie verhitten.
Vlees in ca. 5 minuten rondom dichtschroeien.
Groentemix toevoegen en 3 minuten meebakken.
Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut meebakken.
Perziken ca. 1 minuut meeverwarmen.
Schotel bestrooien met cashewnoten.
Serveren met rijst.

Bron

www.ah.nl

Laatste reacties

arverhees avatar
arverhees 28-01-2007

Volgens mij zit er erg veel ketjap in. Ik heb het recept gemaakt maar het werd erg bruin van de ketkap. Is 160 ml wel goed? Verder dezelfde maten aangehouden, eerder iets meer groenten en vlees. Groetjes, Astrid

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten