Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. Tilapia met Ananas-salsa

Tilapia met Ananas-salsa

Door: erwin-ehv

  • Antiliaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-01-2007

Ingrediënten 4 personen


VOOR DE SALSA: 2 a 3 plakken ananas (liefst verse, in kleine blokjes); 1 rood pepertje (in lengte gehalveerd, ragfijn gesneden); 1 lente-ui (in heel dunne ringetjes); paar takjes korianderblaadjes (grof gehakt). 4 Tilapiafilets (ca 150 gr); olijfolie om te bestrijken; zeezout en versgemalen zwarte peper.


Verder heb je nodig


Grillpan of hete ovengrill


Sappige, gegrilde tilapia met een pittig-zoete ananas-salsa. Let's go exotic!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie ingr. lijst

Bereidingswijze

Maak de salsa als eerste. Meng alle ingredienten door elkaar in een kom en zet eventjes koel weg. Warm de grillpan of oven voor. Besmeer de tilapia met olijfolie en grill hem/haar in 8-10 minuten gaar en sappig. Bestrooi dan pas met zeezout en peper.

Serveertip

Gewoon lekker oppeuzelen met evt rijst of gebakken aardappeltjes erbij!!!

Bron

Janny van der Heijden / Eindhovens Dagblad



Deel dit recept

Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erwin-ehv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top