VOOR DE SALSA: 2 a 3 plakken ananas (liefst verse, in kleine blokjes); 1 rood pepertje (in lengte gehalveerd, ragfijn gesneden); 1 lente-ui (in heel dunne ringetjes); paar takjes korianderblaadjes (grof gehakt). 4 Tilapiafilets (ca 150 gr); olijfolie om te bestrijken; zeezout en versgemalen zwarte peper.
Grillpan of hete ovengrill
Sappige, gegrilde tilapia met een pittig-zoete ananas-salsa. Let's go exotic!
Zie ingr. lijst
Maak de salsa als eerste. Meng alle ingredienten door elkaar in een kom en zet eventjes koel weg. Warm de grillpan of oven voor. Besmeer de tilapia met olijfolie en grill hem/haar in 8-10 minuten gaar en sappig. Bestrooi dan pas met zeezout en peper.
Gewoon lekker oppeuzelen met evt rijst of gebakken aardappeltjes erbij!!!
Janny van der Heijden / Eindhovens Dagblad
carolientje61 13-05-2009
Ik neem je recept mee. Bedoeling om vanavond te maken, dus je hoort nog wat we er van vonden.
gr Carin
britha 11-05-2009
Gisteren gegeten met mijn dochter, echt heerlijk! vooral de combinatie met de verse ananas salsa, Groetjes Ritha
sublime5 25-04-2008
Heb hem gister gemaakt eerste keer dat ik in de keuken stond :$ was heel lekker en makkelijk te bereiden een aanrader
lafyathan 08-02-2008
Ik heb hem mee genomen en ga het zeker eens proberen
ggiea 19-01-2008
Lijkt me lekker heb het meegenomen.groeten Agnes