Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Haagse bluf
  5. haagse bluf

haagse bluf

Door: greetje5

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-01-2007

Ingrediënten


200 gram kristalsuiker
2 dl bessensap
2 eiwitten
lange vingers.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de suiker, de bessensap en de eiwitten in een grote kom en klop tot alle suiker is opgelost en het
eiwit zo stijf is, dat de kom even kan worden omgekeerd, zonder dat het schuim eruit valt.

Verdeel de Haagse Bluf over 4 glazen schaaltjes en serveer er de lange vingers bij.

Bron

?



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top