Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. kipkerrie met brocolie en rozijnen

kipkerrie met brocolie en rozijnen

Door: greetje5

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-01-2007

Ingrediënten 4 personen


350 g rijst
300 g kipfilet
250 g broccoli
25 g margarine
125 ml room
1 zakje Knorr Mix voor Kip-kerrie
75 g (gele) rozijnen
2 el gehakte bieslook, om te garneren



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Verhit de margarine en bak de kipfilet al omscheppend goudbruin en gaar met de broccoli.
Voeg 400 ml water, de room, de inhoud van het zakje Knorr Mix en de rozijnen toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Strooi de bieslook erover en serveer met de rijst.

Bron

Knorr



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top