Chinese Koolstamppot met spekjes

  • Fusion, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Weer eens wat anders.. Pikante stamppot, wij vinden hem superlekker!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 el olijfolie; 2 bosuitjes (in ringetjes); 2 teentjes knoflook (gesnipperd); 200 gr gerookte spekblokjes; halve Chinese kool (in reepjes); 1 zakje bamikruiden (Inproba, 10 min geweld in heet water); 0.5 el kerriepoeder; 1 el ketjap manis; 750 gr aardappels (gaargekookt).
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

pan om aardappelen in gaar te koken; pureestamper

Voorbereiding

zie ing. lijst

Bereidingswijze

Bak in de olijfolie de bosui, knoflook en spekblokjes. Doe er de Chinese kool, bamikruiden, kerriepoeder en ketjap door en roerbak een minuutje of 5, stamp de aardappelen fijn tot een puree en meng door het koolmengsel.

Bron

Boodschappen/Em-Te

Serveertip

Direct serveren. Bestrooi met bv gebakken uitjes...

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

erwin-ehv avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten