Zo lekker en gemakkelijk!
Rest(je) oud stokbrood? Maak dit heerlijke hapje, stokbrood smaakt weer kersvers. (Ik bewaar ook wel eens expres een stuk stokbrood.)
Kaas raspen, uien in fijne ringen schaven
Stokbrood in de lengte doorsnijden, een laagje uienringen erop, flink wat peper uit de molen en rijkelijk bestrooien met de geraspte kaas. Middenin de oven, onder de grill tot de kaas heerlijk gebakken en het brood weer als "nieuw" is! Smul ze!
pwiggers 02-09-2015
Wat is dit toch een heerlijk recept. Altijd lekker en nooit meer oud stokbrood. Super!
soostindien 02-01-2013
Ook erg lekker met de volgende combinatie: voor het beleggen met de ui en kaas eerst besmeren met wat ketchup en die bestrooien met Italiaanse keukenkruiden en dan de ui en kaas erop... Heeeeeeerlijk!! Groetjes Sissy
pwiggers 11-04-2012
Met Pasen in Parijs geweest en van de reis terug hadden we nog baguette over. Gisteren weer de heerlijke kaas-uienstok gemaakt. Het is een heerlijke hap. Nu een foto gemaakt. Wilde je dit toch weer laten weten Nelly. Ik vind het een toprecept!
pwiggers 03-02-2012
Echt heerlijk! Pas weer een keer gemaakt en het valt bij iedereen in de smaak. Zo kom ik van mijn oud stokbrood, maar ook van mijn oude broodjes af. Groeten, Petra
pwiggers 25-10-2011
Dag Nelly,
Vandaag je uien-kaas stokbrood gemaakt van oud stokbrood. Heel lekker en prima idee. Voor die tijd was het brood voor de vogels, nu voor ons. Bedankt voor het recept. Groet, Petra