1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Brussels banket

Brussels banket

Door: brando70

  • Belgisch, Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2007

Ingrediënten


100 gram fijn gemalen amandelen * 100 gram fijne suiker * 80 gram (1 1/2 ei).


Verder heb je nodig


Afwerking: eierdooier - Franse vruchtjes - amandelen.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg de gemalen amandelen bij de suiker en maal deze samen of wrijf ze ze zeer goed door elkaar. Voeg het ei toe. Spuit, of leg met 2 theelepels kleine hoopjes deeg op een ingevette bakplaat. Strijk de koekjes af met losgeklopte eierdooier. Leg op elk koekje een halve amandel of een stukje Frans vruchtje. Laat de koekjes 1 nacht in de koelkast opstijven. Bak ze in een zeer hete oven op 230 graden gedurende 7 minuten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top