gebakken aardappel in truffelolie
- Frans, Bijgerecht
- 60-120 min.
Heerlijk anders gebakken aardappelpartjes
Ingrediënten 2 personen
Roseval-aardappelen ±2 eetl.Provencaalse kruiden(vers of gedroogd),truffelolie,zout.Benodigdheden
Alu of plasticfolie,schaal.
Voorbereiding
Kook de aardappel met een beetje zout in de schil ± 8 min.Snijd ze warm in vieren en leg ze in een schaal,strooi er de provencaalse kruiden over met de truffelolie en dek deze af met folie,en laat het intrekken(hoe langer hoe lekkerder)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 gr.
Leg de aardappelpartjes op op de bakplaat van de oven(deze hoeft niet ingevet te worden)en bak ze in ong.20 min goudbruin in het midden van de oven.
Serveertip
Gegeten bij een heerlijk gebraden kip.