gebakken aardappel in truffelolie

  • Frans, Bijgerecht
  • 60-120 min.

Heerlijk anders gebakken aardappelpartjes

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Roseval-aardappelen ±2 eetl.Provencaalse kruiden(vers of gedroogd),truffelolie,zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Alu of plasticfolie,schaal.

Voorbereiding

Kook de aardappel met een beetje zout in de schil ± 8 min.Snijd ze warm in vieren en leg ze in een schaal,strooi er de provencaalse kruiden over met de truffelolie en dek deze af met folie,en laat het intrekken(hoe langer hoe lekkerder)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 gr.
Leg de aardappelpartjes op op de bakplaat van de oven(deze hoeft niet ingevet te worden)en bak ze in ong.20 min goudbruin in het midden van de oven.

Serveertip

Gegeten bij een heerlijk gebraden kip.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

meeuw405 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten