Zachte geitenkaas met honing in bladerdeeg

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Zachte geitenkaas met honing in bladerdeeg

    Zachte geitenkaas met honing in bladerdeeg

    Zachte geitenkaas met honing in bladerdeeg

Een SMULRECEPT! Echt een heerlijk borrelhapje. Goed voor te bereiden. Alleen even afbakken voordat je deze hapjes serveert.Nav de opmerking dat de kaas eruit liep": Het bladerdeeg goed over elkaar dichtvouwen (4 punten naar elkaar) en vooral goed insmeren met eidooier!

Deel dit recept

Ingrediënten
diepgevroren plakjes bladerdeeg - zachte jonge geitenkaas - vloeibare honing - tijm - eidooier
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 2147,12 kcal
Koolhydraten 174,25 g
Eiwitten 81,46 g
Vetten 123,29 g
Benodigdheden
bakpapier

Voorbereiding

Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snij de bladerdeeg in vieren zodat 4 mooie vierkantjes ontstaan. Doe op elk plakje een bolletje zachte geitenkaas en een theelepeltje honing met wat tijm. Vouw de punten van het bladerdeeg goed naar elkaar toe. Klop de eidooier los en bestrijk het bladerdeeg met de eidooier.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de bladerdeegpakjes in het midden van de oven en bak deze plm. 15 minuten. Ze moeten er mooi goudgeel uitzien.

Serveertip

Nog heel even in een voorverwarmde oven als je ze tevoren maakt. Heerlijk bij een witte Chardonnay!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Doorsturen

Home Recepten