1 pakje surimi crabsticks
1 tomaat
1 lente-uitje
1 bakje hollandse garnalen
1 el. gehakte peterselie
1 el. fijngesneden bieslook
ca. 2 el. cocktailsaus
6 kleine zoetzure augurkjes
Snijplankje, mes en serveerschaal
Super lekker, eenvoudig klaar te maken en ook nog eens redelijk lijnvriendelijk!
Haal de crabsticks uit hun verpakking en snij ze in blokjes. Snij lente-uitje in ragfijne ringetjes. Snij de augurkjes in dunne plakjes. Haal de pitjes uit de tomaat en snij hem in kleine blokjes. Meng alle ingredienten in een kom en zet tot gebruik in de koelkast.
Deze salade is bijvoorbeeld heel lekker als onderdeel van een buffet.
Tip: wil je het iets pittiger, neem dan i.p.v. cocktailsaus bijv. rode pepersaus of roer wat chilisaus door de cocktailsaus.
Eigen recept
mirjam2712 24-05-2011
Heerlijk recept en supermakkelijk klaar te maken. We hebben er echt van genoten en het gaat zeker vaker bij ons op tafel komen.
Overigens een ideaal recept voor de slanke keuken (en de cholosterolarme keuken)