Amuse van Scampi met parmaham en meloen

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-12-2006

Gewoon een prachtige, en lekker amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
  • 3 plakjes parmaham
  • 12 scampi’s gepeld en darmkanaal verwijderd
  • 1 el olijfolie
  • halve meloen

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Snijd de plakjes ham in de lente in vieren , zodat je 12 dunne reepjes krijgt.
  • Rol om iedere scampi een reepje ham
  • Verwarm de olie en bak de hamrolletjes 1 minuut
  • Snijd de meloen in dunne reepjes en leg deze op de bordjes of lepels
  • Leg de rolletjes op de meloen. Serveer warm.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 08-10-2008

Marianne, ook dit neem ik van je mee, zo eenvoudig en het ziet er zo lekker uit. Alweer mijn dank, groetjes ... Margrit

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten