Amuse van Scampi met parmaham en meloen

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.

Gewoon een prachtige, en lekker amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 12 recipe.people
3 plakjes parmaham 12 scampi’s gepeld en darmkanaal verwijderd 1 el olijfolie halve meloen

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Snijd de plakjes ham in de lente in vieren , zodat je 12 dunne reepjes krijgt.
  • Rol om iedere scampi een reepje ham
  • Verwarm de olie en bak de hamrolletjes 1 minuut
  • Snijd de meloen in dunne reepjes en leg deze op de bordjes of lepels
  • Leg de rolletjes op de meloen. Serveer warm.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Doorsturen

Home Recepten