1. Home
  2. Recepten
  3. Fruit
  4. Meloen
  5. Amuse van Scampi met parmaham en meloen

Amuse van Scampi met parmaham en meloen

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-12-2006

Ingrediënten 12 personen


3 plakjes parmaham 12 scampi‚€ôs gepeld en darmkanaal verwijderd 1 el olijfolie halve meloen



Gewoon een prachtige, en lekker amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de plakjes ham in de lente in vieren , zodat je 12 dunne reepjes krijgt. Rol om iedere scampi een reepje ham Verwarm de olie en bak de hamrolletjes 1 minuut Snijd de meloen in dunne reepjes en leg deze op de bordjes of lepels Leg de rolletjes op de meloen. Serveer warm.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top