Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zalm
  6. Wilde spinazie met gerookte zalm en Brie.

Wilde spinazie met gerookte zalm en Brie.

Door: menge161

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-12-2006

Ingrediënten 4 personen


2 el notenolie
300 gram wilde spinazie
zout en peper
200 gram gerookte zalm
250 gram Brie Révérend, in plakjes
4 el zalmeitjes
3 el olijfolie
1 el balsamico-azijn
4 el geroosterde pijnboompitten
4 takjes dille



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wok de spinazie in de verhite notenolie even tot ze slinkt maar wel knapperig blijft. Doe er zout en peper door en laat uitlekken. Leg een bergje spinazie op elk bordje en leg daarop een plakje zalm, herhaal dit 2 keer tot een torentje ontstaat. Leg hier tegenaan vier plakjes Brie. Schep de zalmeitjes erop en strooi de pijnboompitten erover. Maak dressing van de olijfolie en de balsamico-azijn en sprenkel die erover. Garneer bovenop met een takje dille.

Bron

© Oude Tip Culinair



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van menge161
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top