1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. Mosterd-dillesaus

Mosterd-dillesaus

Door: 666.

  • Scandinavisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-12-2006

Ingrediënten


3 el mosterd,
2 el rode wijnazijn,
2 tl suiker,
2 dl maïsolie,
zout,
peper,
4 el dille


Verder heb je nodig


Garde, schaal, mes, snijplank


Zweedse mosterd-dillesaus voor bij de Gravad Lax.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de dille zeer fijn.

Bereidingswijze

Meng de mosterd, azijn en suiker. Schenk heel langzaam de maisolie erbij, terwijl je blijft kloppen met de garde. de dille erdoor roeren. De saus op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Lekker bij Gravad Lax. ( http://www.smulweb.nl/smulweb/plsql/recept.zien?p_recept_id=1150848 )



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 666.
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top