tomaten-gehaktsaus

  • Italiaans, Saus/dressing
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 bosuitjes; 1 teen knoflook; olie; 250 g. gehakt; 300 g. gepelde tomaten; 1 el. tomatenpuree; 50 ml. slagroom
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

bosuitjes in ringen snijden; knoflook persen; gehakt kruiden met zout, peper, oregano en paprikapoeder

Bereidingswijze

uitjes en knoflook 3 min. fruiten in de magnetron (600 W); gehakt toevoegen; onafgedekt verwarmen 4 min.(600 W); tussendoor roeren; tomaten en puree toevoegen; 6 min. bakken (600 W); slagroom erdoor roeren

Bron

Siemens combimagnetron boekje

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bruinsj avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten