Italiaanse antipasti
- Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 14-12-2006
Ingrediënten 4 personen
1 focaccia (C1000)½ zakje jonge bladsla à 80 g (C1000)
12 cherrytomaatjes
8 plakken prosciutto crudo dolce (Fiorucci)
8 plakken coppa di Parma (Fiorucci)
12 plakken salami Napoli (Fiorucci)
stukje Parmezaanse kaas
2 schaaltjes tapenade trio
Bereidingswijze
Bak de focaccia volgens de aanwijzingen af en laat hem afkoelen tot lauwwarm.
Verdeel de sla, de tomaatjes, de vleeswaren en de inhoud van de tapenade trio over 4 borden.
Schaaf er met een dunschiller schilfers Parmezaanse kaas boven.
Snijd het brood in repen en verdeel ze over 2 broodmandjes of schaaltjes. Serveer de antipasti met de focaccia.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties