Italiaanse antipasti

  • Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-12-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 focaccia (C1000)
½ zakje jonge bladsla à 80 g (C1000)
12 cherrytomaatjes
8 plakken prosciutto crudo dolce (Fiorucci)
8 plakken coppa di Parma (Fiorucci)
12 plakken salami Napoli (Fiorucci)
stukje Parmezaanse kaas
2 schaaltjes tapenade trio
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de focaccia volgens de aanwijzingen af en laat hem afkoelen tot lauwwarm.
Verdeel de sla, de tomaatjes, de vleeswaren en de inhoud van de tapenade trio over 4 borden.
Schaaf er met een dunschiller schilfers Parmezaanse kaas boven.
Snijd het brood in repen en verdeel ze over 2 broodmandjes of schaaltjes. Serveer de antipasti met de focaccia.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten