1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. KIPPENRAGOUT

KIPPENRAGOUT

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-12-2006

Ingrediënten 6 personen


400 gr. kippenragout.
6 plakken roomboter bladerdeeg.
1 ei,losgeklopt.
1/2 theel. grof zeezout.
1 theel. sesamzaad.


Verder heb je nodig


6 hittebestendige kopjes of schaaltjes met een doorsnede van 8 cm.
ronde uitsteekvorm met een doorsnede van 9 cm.


ONDER EEN BLADERDEEGDAKJE.
Een leuk tussendoortje voor de kinderen,maar kan natuurlijk ook als voorgerecht gebruikt worden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden.(hetelucht 200 graden).

Bereidingswijze

Verwarm de ragout volgens gebruiksaanwijzing.
Vul de 6 kopjes of schaaltjes met warme kippenragout.
Druk met de ronde uitsteekvorm 6 plakjes bladerdeeg uit.
Bevochtig de deegrondjes licht aan beide zijde in met ei.
Vouw over elk kopje of schaaltje een deegrondje en druk de deegranden goed aan.
Besprenkel de deegranden met zeezout en sesamzaad.
Plaats de schaaltjes in 20 min. middenin de oven tot het bladerdeeg gaar en goudbruin is.

Bron

Super de boer.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top