1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Tournedos met béarnaisesaus

Tournedos met béarnaisesaus

Door: brando70

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-12-2006

Ingrediënten 4 personen


4 tournedos * 100 gram boter * peper *zout * 2 1/2 dl béarnaisesaus * diverse gare groenten * pommes frites.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter in een koekenpan en bak daarin de met peper en zout bestrooide tournedos aan weerszijden donkerbruin. Neem het vlees uit de pan, leg het op een verwarmde schaal en schep er een dikke béarnaisesaus over.
Schik er flink wat friten en groenten omheen.

Bron

Het Complete Kookboek



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top