Asperge-kipcocktail

  • Nederlands,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-12-2006


Een heerlijk en vooral leuk gerecht om te maken.
En nog makkelijk ook!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 potje witte asperges (315 ml)

8 blaadjes kropsla

1 schaaltje kipfilet fumé (ca. 150 g)

1/2 zakje verse bieslook (à 25 g)

2 eetlepels mayonaise

2 eetlepels volle yoghurt

1 theelepel kerriepoeder

1/2 eetlepel sherry
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank

Mes

Schaar

Schaaltje

Lepel

Zeef

Bereidingswijze

Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden.
Sla wassen en laten uitlekken.
Kipfilet in kleine blokjes snijden.
Bieslook fijnknippen.
Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry.
Op smaak brengen met zout en peper.
Asperges en kip mengen met saus.
Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen.
Asperge-kipmengsel erover verdelen.
Bestrooien met bieslook.

Bron

www.ah.nl

Serveertip

Lekker met geroosterd brood en roomboter

Laatste reacties

paula_bijl avatar
paula_bijl 13-12-2006

Ziet er lekker uit. Neem het recept van je mee. Gr. Paula

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten