1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Gemarineerde geitenkaas.

Gemarineerde geitenkaas.

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-12-2006

Ingrediënten


-Een grote blok geitenkaas.
-venkelzaadjes,peperkorrels-2 gedroogde chilipepers-gedroogde kruiden zoals rozemarijn,basilicumpeterselie(wat je maar wil).
-Olijfolie.


Verder heb je nodig


-Glazen bokaal-oven voor de kruiden te drogen.


Nog een recept van Jamie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Droog de kruiden in een matige oven of wel leg ze bij een warmtebron gedurende 24 uur.

Bereidingswijze

-Neem een plan en maak de kruiden los met je vingers,geen steeltjes mogen eraan zitten,alleen de naaldjes of blaadjes.
-Maak dit een beetje stuk,ook de gedroogde chilipepers en meng de kruiden .
-Neem de geitenkaas en leg die bovenop de kruiden.
-Brokkel dan grote stukken af en steek de stukken in de bokaal.
-Vul de bokaal met de gekruide geitenkaas.
-Overgiet met goede olijfolie.

Serveertip

-Lekker met stokbrood.

Bron

Tv.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top