1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. kruidige aardappelpuree

kruidige aardappelpuree

Door: sharktales

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-12-2006

Ingrediënten 4 personen


1 kg aardappelen, 30 gram bieslook, 3-4 dl melk, 30 gram boter en peper en zout.



Weer eens een lekkere variatie op aardappelpuree.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen schillen. Snijd de bieslook fijn.

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in een laagje water in ca. 20 minuten gaar. Verhit de melk. Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk en de boter. Klop er het bieslook door en breng op smaak met peper en zout.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sharktales
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top