1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Chocoladetruffels

Chocoladetruffels

Door: brando70

  • Belgisch, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-12-2006

Ingrediënten


125 gram pure chocolade * 10 gram boter * 1 eierdooier * 100 gram poedersuiker * 30 gram amandelen.


Verder heb je nodig


Voor 35 truffels.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de chocolade in een warmwaterbad. Meng er eerst de boter, de eierdooier, de suiker door en vervolgens de fijngemalen amandelen. Vorm er regelmatige bolletjes van, die een weinig afgeplat worden. Rol deze in de gemalen amandelen en laat ze opstijven op een koele plaats.

Bron

Praktische school KAV



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top