granaatappel cocktail KERST 2006

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
1 sinaasappel
1 eetl. limoensap
3 eetl. olijfolie extra vierge
1 granaatappel, gehalveerd
200 gr serranoham
50 fr (frisee)sla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Sinaasappel dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden en sap in kommetje opvangen. Limoensap en olie tot dressing kloppen, met een mespuntje suiker, zout en peper op smaak brengen. Pitjes uit granaatappel lepelen.

Serranoham over vier bordjes verdelen en uitspreiden. In midden sla scheppen. Dressing erover sprenkelen. Sinaasappelpartjes en granaatappelpitjes eromheen leggen.

Laatste reacties

anoesjkapooh avatar
anoesjkapooh 20-12-2006

Voor hoeveel personen is dit recept?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten