Aardappel-knoflookpuree met pesto, prei en kaas

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
aardappelen voor 4 personen, geschild of aardappelpuree voor stamppot;
2 preien, in ringetjes;
2 dl schenkbare room (bijvoorbeeld kookroom);
3 teentjes knoflook, geperst;
50 gram boter;
peper;
2 eetlepels pesto;
200 gram extra belegen kaas in kleine blokjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook de aardappelen met zout gaar.
2. Kook de prei in circa 8 minuten gaar.
3. Stamp een puree van de aardappelen, room, pesto, peper, boter en prei.
4. Voeg als laatste de kaas toe en warm goed door.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

smivla avatar
smivla

Doorsturen

Home Recepten