Pittige biefstukspiezen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-12-2006

Biefstuk in stukken gesneden en gemarineerd in wokolie,ketjap asin,knoflook en chilipeper

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
(0-10 min bereidingstijd exclusief voorbereiding)
ongeveer 350 g biefstuk,scheut wokolie(conimex)scheut ketjap asin,minimaal 2 geperste teentjes knoflook,1 el gedroogde chilivlokken.
Voor de rijst; 1 pak lassie pandanrijst;4 eieren,2 eetlepels sambal,100 g ham,1 bosje lente ui in stukjes
voor de salade;1 komkommer en 1 zakje kant en klaar dressing van knorr
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grillpan,satestokjes

Voorbereiding

haal de biefstukjes uit de vriezer of koelkast,laat ze op kamertemperatuur komen,snijd ze in blokken.Meng de olie,ketjap,knoflook en chilipeper tot een marinade.Doe de blokjes biefstuk hierin en laat minimaal een halve dag marineren.
Prik ze na t marineren op een satestokje.

Breek de eieren in een pan en meng ze met de sambal,voeg evt zout toe,maak n soort roerei.Snij de ham en de lente ui in kleine stukjes.
Schaaf de komkommer en meng deze met de dressing.

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de verpakking,voeg evt wat zout toe.Als de rijst gaar is,afgieten en meng deze met het ei-ham- lente ui mengsel en bak even aan.
Grill de biefstuksateetjes in een paar minuten rose.

Bron

zelf bedacht

Serveertip

lekker met de komkommersalade of een andere frisse salade,eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten