Chocolademousse met cointreau en frambozen

  • Nederlands, Nagerecht
  • 10-20 min.



Een nagerechtje die de rest van het menu (zie de visgerechten) afmaakt!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 g pure chocolade
200 ml slagroom
3 eetlepels honing
90 g Soft Nougat (Marandi)
2 eetlepels Cointreau
100 g frambozen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breek de chocolade in stukjes en smelt dit au bain-marie of in een kom boven heet water
Klop de slagroom half stijf samen met de honing. Hak de nougat fijn en schep deze door de slagroom
Roer de cointreau door de gesmolten chocolade en spatel dit geleidelijk door de slagroom, meng voorzichtig en niet te lang door elkaar. Dek het mengsel af met plasticfolie en laat dit in de koelkast gedurende 2 uur opstijven. Verdeel de mousse over twee glazen en garneer met de frambozen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

spikkertje avatar
spikkertje

Doorsturen

Home Recepten