1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. “Een hart, gevangen in gelatine”

“Een hart, gevangen in gelatine”

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-2006

Ingrediënten 6 personen


1 kant en klare (liefst ronde) cake
500 m.l. slagroom
4 eetlepels rode jam
1 doosje aardbijen
1 reep witte / pure chocola



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de cake in lekkere dikke plakken van een centimeter of twee. Snij deze vervolgens in de vorm van een hart. Was en snij de aardbeien. Roer het fruit en 50 ml room door de jam. Besmeer de plakken met de opgefleurde jam. Maak vervolgens een paar sandwiches door de plakken cake op te stapelen. Klop de resterende room tot slagroom en gebruik dit voor de bovenkant van de cakejes. Rasp hier wat witte chocolade overheen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eefseltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eefseltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top