Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gratin van wijngaardslakken

Gratin van wijngaardslakken

Door: marcdepester

  • Belgisch Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-11-2006

Ingrediënten 1 personen


-6 tal escargots
-1 doosje gepelde tomaten of 5 vers gepelde tomaten
-10 blaadjes basilicum
-suiker, peper en zout
-2 teentjes lookpuree
-20 g gruyere kaas
-1 versnipperde ajuin



Een Provencaals getint voorgerechtje uit de oven, mooi gegratineerd, lekker en snel recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Kook de tomaten met de look, suiker, peper en zout.
-Snij de basilicum in stukjes met de ajuin en meng dit er ook door.

Bereidingswijze

-Leg de wijngaardslakken in een schoteltje, tomaten erop en afwerken met de gruyere kaas door te gratineren.

Serveertip

Meteen serveren met stokbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top