Broccolisoep met knoflook, basilicum en bleekselderij
- Frans, Soep
- 30-60 min.
Een recept voor de lijners onder ons. Deze soep van verse groenten en bouillon kunt u onbeperkt eten. Deze soep zorgt voor een geweldige vulling en biedt voldoende voedingswaarde.
Ingrediënten 6 personen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 44,23 kcal |
Koolhydraten | 0,95 g |
Eiwitten | 1,01 g |
Vetten | 3,86 g |
Bereidingswijze
- Verhit de olijfolie in een ruime pan en voeg de bleekselderij, knoflook en sjalotjes toe. Fruit 2 minuten
- Boeg de broccoli en kippenbouillon toe.
- Kook de groenten in 30 minuten
- Voeg de reepjes basilicum toe en maak van het mengsel een gebonden broccolisoep met behulp van de blender of staafmixer.
- Breng op smaak met peper en zout