1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti met kip en bleekselderij

Spaghetti met kip en bleekselderij

Door: rijacaro

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-11-2006

Ingrediënten 4 personen


50 gram magere spekreepjes - 300 gram kip in stukjes - 2 1/2 el. olijfolie - 1 ui gesnipperd - 1 teentje knoflook gesnipperd - 1 sruik bleekselderij in dunne plakjes - 1 pakje mix voor spaghetti en macaroni - 400 gram spaghetti en zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de spekreepjes met de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin.Bak de uien en de knoflook al omscheppend 3 min. mee.Voeg de bleekselderij toe en bak hem al omscheppend kort mee.Voeg 1 1/2 dl. water en de mix toe en breng alles aan de kook.Laat de saus op een laag vuur 7 min. sudderen tot dat de bleekselderij beetgaar is. - kook intussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.

Serveertip

Giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.

Bron

C1000



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rijacaro
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top