1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aardappelkoekjes met yoghurtsaus

Aardappelkoekjes met yoghurtsaus

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-11-2006

Ingrediënten 4 personen


1 1/2 dl Turkse yoghurt
1 teentje knoflook, gepeld
1/2 tl gemalen komijn
peper, zout
2 el verse munt, fijngehakt
1 kg kruimig kokende aardappelen (eigenheimers), geschild
2 scharreleieren
2 sjalotten, gesnipperd
2 el tarwebloem
3 el olijfolie traditioneel




Bron: www.C1000.nl

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop een sausje van de yoghurt, de uitgeperste knoflook, de komijn, peper en zout naar smaak en de munt.
Rasp de aardappelen grof en schep er de eieren, de sjalot en de bloem door. Verhit telkens een beetje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak kleine koekjes van het aardappelmengsel.
Houd ze warm in de oven (175 °C). Serveer de aardappelkoekjes met de yoghurtsaus. Lekker met pittige gehaktballetjes en roergebakken andijvie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top