CHINESE GEBAKKEN RIJST

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 GR.RIJST, 1 KNOFLOOKTEENTJE, 1 RODE
PAPRIKA, 2 LENTE-UITJES, 2 EIEREN, 1 KNEEPJE
(CA.1/2 EETL. MAGGI VLOEIBARE BOUILLON-
TUINKRUIDEN, 3 EETL. GEWONE OLIE, 125 GRAM
HAMBLOKJES, 100 GRAM DOPERWTJES UIT DE DIEP-
VRIES.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
WOK

Bereidingswijze

bEREID DE RIJST VOLGENS DE AANWIJZIGINGEN OP
DE VERPAKKING EN LAAT HEM AFKOELEN.
hAK DE KNOFLOOK FIJN EN SNIJD DE SCHOONGEMAAKTE PAPRIKA KLEIN.
sNIJD DE SCHOONGEMAAKTE LENTEUITJES IN
RINGEN EN KLOP DE EIEREN LOS.verhit
1 THEELEPEL O;IE IN DE WOK.VOEG DE EIEREN
TOE EN ROER TOT ZE KORRELIG ZIJN. SCHEP HET
ROEREI UIT DE WOK. VERHIT DE REST VAN DE
OLIE EN ROERBAK DE KNOFLOOK,PAPRIKA,HAM EN
DOPERWTEN CA. 2 MIN. BRENG HET MENGSEL OP
SMAAK MET 1 JNEEPJE VLOEIBARE BOUILLON.
VOEG AL ROERBAKKEND GELEIDELIJK DE RIJST TOE
sCHEP ALS LAATSTE HET ROEREI EN DE UIENRINGETJES ERDOOR EN ROERBAK EVEN MEE
TOT HET GERECHT DOOR EN DOOR HEET IS.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten