Toscaanse tagliatelle
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 22-11-2006
Ingrediënten 4 personen
Ingrediënten1 zak tagliatelle al'uovo (500 g)
1 grote courgette (ca. 350 g)
1 Toscaanse salami (250 g)
2 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel Italiaanse kruiden
1 pot sugo traditionele (470 g AH
Bereidingswijze
Bereiden
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. Velletje van salami verwijderen en salami in blokjes snijden. Intussen in pan olie verhitten. Courgette al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Italiaanse kruiden erover strooien. Blokjes salami erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Sugo erdoor roeren en op laag vuur ca. 3 minuten verwarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen en saus erover scheppen.
Bron
ah.nl
Laatste reacties
mmmm begint een beetje op te vallen ik vind pasta lekker hahaha