Toscaanse tagliatelle

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Ingrediënten
1 zak tagliatelle al'uovo (500 g)

1 grote courgette (ca. 350 g)

1 Toscaanse salami (250 g)

2 eetlepels (olijf)olie

1 eetlepel Italiaanse kruiden

1 pot sugo traditionele (470 g AH
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereiden
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen courgette schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. Velletje van salami verwijderen en salami in blokjes snijden. Intussen in pan olie verhitten. Courgette al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Italiaanse kruiden erover strooien. Blokjes salami erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Sugo erdoor roeren en op laag vuur ca. 3 minuten verwarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen en saus erover scheppen.

Bron

ah.nl

Laatste reacties

lafyathan avatar
lafyathan 08-02-2008

mmmm begint een beetje op te vallen ik vind pasta lekker hahaha

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten