1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thais vleesgerecht

Thais vleesgerecht

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-11-2006

Ingrediënten 4 personen


2 stengels citroengras2 rode pepersstukje verse gemberbosje koriander5 limoenblaadjes2 el limoensap2 el vissaus4 el sojasaus2 biefstukken van 2oo grzonnebloemoliepeper en zout



DIT MAGERE VLEESGERECHT IS HEERLIJK ÉN VERANTWOORD ALS SNACK OF APPETIZERSERVEER HET MET VERS TURKSBROOD OM LEKKER IN DE OOSTERSE MARINADE TE DIPPEN.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het citroengras in flinke stukken en kneus deze door ze te plettenhak de pepertjes fijn,schil de gember en snijd ze in dunne plakkenhak de koriander fijndoe deze ingrediënten met het citroengras en limoenbladeren voor de marinade in een kom.voeg hier het limoensap,de vis en sojasaus bijpeper en zout de biefstukkenverhit wat zonnebloemolie in een koekenpan en bak de biefstukken aan beide kanten 1 à 2 min.(afhankelijk hoe rood je het vlees vanbinnen wilt)laat de biefstukken afkoelen en snijd ze in dunne plakkenleg deze plakken in de marinade,dek deze af en laat ze zeker een uur staan



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top