1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van kalfskop en tortue

Amuse van kalfskop en tortue

  • Frans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-11-2006

Ingrediënten 4 personen


200 GR KALFSKOP :en tortue 2-3 KWARTELEITJES TAKJE PETERSELIE



Luxe amuse!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de kalfskop smelten in een pannetje au bain-marie Kook ondertussen de kwarteltjes 3 minuten, spoel ze met koud water en pel ze. Snijd ze in dunne plakjes. Hak de peterselie. Verdeel de kalfskop over de lepels en garneer met een plakje kwartelei en gehakte peterselie. Dien op voor de gelatine opstijft.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top