1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Wijngaardslakjes met knoflook

Amuse van Wijngaardslakjes met knoflook

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2006

Ingrediënten 12 personen


10 wijngaardslakken 2 teentjes knoflook een nootje boter scheutje anijslikeur half kop instant bouillon 1 dl toom peper en zout



Gewoon heel leuk om te maken!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de gepelde knoflook in dunne schijfjes en fruit ze in de hete boter. Blus met de bouillon en anijslikeur. Voeg de room toe en laat al roerend inkoken. Voeg op laatst de gewassen wijngaardslakken toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de wijngaardslakken in eetlepels met een beetje saus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top