Salade van verse tuinbonen, pecorino en bresaola

  • Frans, Voorgerecht
  • 30-60 min.

Een prachtig klein gerecht (zie foto)! Heerlijk dit gerecht te serveren met een Pasqua, Pinot/Chardonnay Frizzante Secco uit Italie.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Kook de tuinbonen gaar in water met wat zout. Laat ze afkoelen. Haal bij voorkeur de velletjes die nog om de boontjes zitten eraf.
  • Meng de kaas met de boontjes.
  • Maak een eenvoudige dressing van de olie en het citroensap, breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de salade op de borden, drup

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten